MEET THE TEAM

TEAM ZEELAND RUNNING

Team Zeeland Running bestaat uit een aantal Zeeuwse hardlopers en loopsters die altijd op zoek zijn om zichzelf te verbeteren. Zij stralen Zeeland Running uit in wedstrijden en trainingen en zijn daarnaast ook heel sociaal. Ze doen graag mee aan wedstrijden om het beste in zichzelf boven te krijgen.

Kom jij ons team versterken? Je hoeft geen supertijden te lopen en wedstrijden te winnen maar je kunt wel Zeeland Running uitstralen als individuele atleet en als onderdeel van ons team. Je krijgt dan een 6-delige kledingset en ondersteuning in je trainingen door middel van schema’s, testen en adviezen. Daarnaast gaan we regelmatig samen trainen voor het sociale gevoel en om elkaar te motiveren.  Lijkt het je wat? Stuur dan een berichtje via de knop hieronder.

AANMELDEN
Maroeska Ars
Maroeska Ars
Maroeska loopt afstanden van 5 kilometer tot aan de halve marathon. Haar ambitie is om ooit de kustmarathon te lopen
Annette Bevelander
Annette Bevelander
Annette loopt normaal afstanden vanaf 5 kilometer t/m de halve marathon. maar in 2021 heeft ze haar eerste marathon(s) gelopen in Zeeland en Rotterdam. Haar doel voor 2022 is om terug te komen op het niveau van 2019
Jasmijn van Dieren
Jasmijn van Dieren
Jasmijn is van oorsprong een sprintster maar heeft haar ambities verlegd naar de langere afstanden. Onlangs heeft ze haar eerste marathon gelopen in Rotterdam gehaasd door teamie Esther naar een supertijd van 3:40. Daarnaast is ze een regelmatig deelnemer van de Roparun.
Edith van Dijke
Edith van Dijke
Edith loopt het liefst afstanden van 5km t/m halve marathon. Daarnaast vindt ze het leuk om af en toe een uitdagende trail te lopen
Judith Goetheer
Judith Goetheer
Judith loopt het liefst afstanden van 10 km tot en met de halve marathon. Ze heeft de Kustmarathon recent onder de 4 uur gelopen en wil zichzelf verbeteren op de halve en de hele marathon.
Muriel Hofman
Muriel Hofman
Muriel vindt alle afstanden leuk vanaf 5 km tot en met de marathon. Ze combineert hardlopen met een intensieve baan als IC verpleegkundige en haar gezin. Haar ambitie is het verbeteren van haar PR op de 10km en in 2021 op de halve marathon. In 2022 wil ze een marathon lopen.
Jos den Hollander
Jos den Hollander
Jos heeft meer dan 25 jaar hardloopervaring. Hij liep 4 marathons onder 3 uur en heeft de Almere Challenge(volledige triatlon) voltooid. Nu is hij voornamelijk trainer en zijn ambitie is om andere lopers beter en sneller te laten lopen
Patrick van Iersel
Patrick van Iersel
Patrick is een kilometervreter, heeft inmiddels een groot aantal marathons gelopen en is een liefhebber van trails. Ondertussen richt hij zich steeds meer op de ultra-afstanden. In 2021 heeft hij twee keer een marathon onder de 3 uur gelopen. Niet slecht voor deze supersportieve 50er.
Erik Jansen
Erik Jansen
Erik is een fanatieke loper die graag afstanden loopt van 5km tot een halve marathon. Zijn ambitie is door snelheid te verhogen op de kortere afstanden uiteindelijk een sub 3 marathon te lopen
Krista de Kam
Krista de Kam
Krista loopt alle afstanden tot een halve marathon. Het liefst loopt ze 5 tot 10 kilometer en hoopt op die afstanden haar tijden de verbeteren.
Esther de Koning
Esther de Koning
Esther loopt afstanden van 5 tot 15 kilometer. Daarnaast is ze een fanatieke zwemster en doet graag mee met een zwemloop. Ze heeft onlangs haar eerste kwart triathlon voltooid en wil daar graag mee verder
Yvonne Moerland
Yvonne Moerland
Yvonne loopt graag korte en snelle wedstrijden maar ook een halve en soms een hele marathon. Ze sport al haar hele leven en hardlopen is haar passie geworden. Naast het runnen van haar eigen salon en de zorg voor haar dochter is hardlopen echt onthaasten geworden. Ze deelt haar passie graag met haar teamgenoten.
René Moerland
René Moerland
René is de man van Yvonne en loopt graag afstanden tussen 10km en de marathon. Hij heeft in 2021 zijn PR op de marathon flink bijgesteld naar 3:55. Daarnaast is hij een supersociale loper die graag zijn teamies helpt.
Esther Noteboom
Esther Noteboom
Esther geniet het meest van langere duurlopen. De halve marathon is haar favoriet, liefst op een uitdagend parcours aan de Zeeuwse kust. Onlangs heeft ze haar PR flink verbeterd naar 3:29 tijdens de zware editie van de Kustmarathon in 2021. In 2022 wil ze dat gaan verbeteren bij een snelle stadsmarathon.
Arnoud Rijk
Arnoud Rijk
Arnoud loopt het liefst afstanden van 10 kilometer tot de halve marathon. Hij heeft de ambitie om de 10 kilometer onder de 35min te lopen.
Johan Spruit
Johan Spruit
Johan loopt graag wat langere afstanden. Zijn favoriete afstanden zijn de halve en de hele marathon. Zijn ambitie is om de marathon onder de drie uur te lopen.
Hans Tramper
Hans Tramper
Hans loopt het liefst afstanden van 10km tot en met de marathon. Hardlopen doet hij om fysiek en mentaal fit te blijven, het liefst buiten. Hij deelt z’n passie graag met anderen om dan samen PR’s te verbeteren
Marcel Uitterhoeve
Marcel Uitterhoeve
Marcel loopt het liefst afstanden tussen 5km en de halve marathon. Hij richt zich op het verhogen van loopsnelheid en zou graag de 10km onder de 40min. lopen
Bart Verhaeghe
Bart Verhaeghe
Bart loopt afstanden vanaf 5 kilometer tot de marathon. Zijn ambitie is het om ooit een keer onder de drie uur te lopen op de marathon
Debbie Verstelle
Debbie Verstelle
Debbie loopt het liefste afstanden tussen de 5 en de 10km. Hierin probeert ze ook steeds sneller te worden. In 2021 wil ze een goede tijd neerzetten op de halve marathon.